Notranja ljubezen

Kadar nimamo lastne notranje ljubezni, smo kakor berači, ki so pripravljeni biti zadovoljni z vsako smetjo hrane, samo, da bi zadovoljili svojo divjo lakoto – lakoto ljubezni, srca, in glasu znotraj nas. In tako smo pripravljeni na vse – it v posteljo s prvim ponudnikom. S tem se le ponižujemo, uničujemo svoje življenje, izpolnjujemo pričakovanja nekoga drugega.

Ne vemo kaj storiti in si želimo zapolniti zevajočo praznino, z občutkom, da nas nekdo ljubi. Toda neprijetno je spoznanje, da nihče, razen nas samih, ne more zapolniti praznine. Tudi Seksualna energija ne zapolni naše praznine in ni povezana z vesoljno ljubeznijo.

Ženska znotraj sebe združuje, vso vesoljno lepoto, kakor tudi vso lepote tega sveta – zvoke, glasbo, sonce, čudovite slike, izkušnje – in potem moškega hrani s svojo ljubeznijo. Ko ste napolnjeni z ljubeznijo, boste postali vir ljubezni za druge.

Ko se v vas prebudi resnična Boginja, vas bo moški občudoval kakor boginjo in si bo neskončno želel biti z vami. Ko se vam telo napolni z notranjo lepoto, boste prinašali svetlobo in ljudje okoli vas, vas bodo imeli zelo radi.

srecnasem

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 10/07/2019