Prebudite svojo duhovno moč, da bi dosegli višje spoznanje in se ozdravili. Ko očistite negativno energijo, ki je ostanek strahu in skrbi, prebudite svojo naravno moč. Ta prirojena moč vam omogoči, da spoznate svojo prihodnost, svobodno komunicirate z Bogom in angeli, ter ozdravite sebe, druge in ves svet.

Dr. Doreen Virtue vam v knjigi Čiščenje čaker svetuje, kako z meditacijami in vizualizacijami očistite svoje čakre, in prebudite svoji prirojeni sposobnosti zdravljenja in jasnovidnosti. “Ste bitje iz svetlobe, ljubezni in inteligence.

Vaši pravi naravi pripadajo visoka energija, intuicija in ustvarjalnost. Zavedajte se, da ste popolni, zato lahko že zdaj uživate v teh lastnostih, saj so vseskozi navzoče v vas. Tako kot mora kipar odkrušiti drobce kipa, ki niso del končne stvaritve, morate tudi vi zgolj oklestiti strah, da bi razkrili svoje prirojene kvalitete.

Z očiščenimi in uravnoteženimi čakrami zmorete zlahka prepoznati informacije, ki zadevajo vašo prihodnost in druge ljudi ter prisluhniti glasovom Boga in angelov.”

– Doreen Virtue Dr.

Doreen Virtue je jasnovidna/jasnoslušna metazdravilka z doktoratom iz filozofije in magisterijem iz psihologije. Doreen je hči duhovne zdravilke, in dolgoletna učenka metafizike. Pri njenem zdravljenju, učenju in pisanju, so ji v pomoč nasveti angelov. ”

Čiščenje čaker
Doreen Virtue

Skupine:

Angeli, Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/01/2024