Če jutri ne pride – čudoviti  zapis o zavedanju življenja.  O minljivosti. V trenutku se nam lahko spremeni popolnoma vse. Zato moramo živeti radostno življenje in ceniti vse ljudi, ki so del našega življenja.

Če bi vedel, da te danes zadnjič ➡️

Če bi vedel, da te danes zadnjič gledam kako zaspiš, bi te pokril mnogo bolj nežno in molil bogu, da čuva tvojo dušo.

Če bi vedel, da te danes zadnjič gledam, kako odhajaš skozi vrata, bi te objel, poljubil in poklical nazaj za še en objem in še en poljub.

Če bi vedel, da danes zadnjič slišim tvoj glas, ki me nežno hvali in spodbuja, bi vzel kamero in posnel vsako tvoje dejanje in besedo. Zato, da bi si to lahko predvajal vedno znova, dan za dnem.

Če bi vedel, da je danes zadnjič ➡️

Če bi vedel, da je danes zadnjič, potem bi si vzel minuto več, se ustavil in rekel “Ljubim te”, namesto da bi predpostavljal, da to že veš.

Če bi vedel, da je danes zadnjič, bi s teboj delil ta dan –
namesto da bi ga izpustil, ker bi mislil, da bo takšnih dni še veliko.

Prav gotovo vedno pride jutri, da popravimo storjene napake – in vedno dobimo še drugo priložnost, da naredimo prav.

Zagotovo bo še en dan, da rečemo svoj “Ljubim te.”
Zagotovo bo še ena možnost, da rečemo svoj “Ti lahko kako pomagam?”

Ampak za vsak slučaj, če to ni res, in če je danes vse, kar imam, bi ti želel povedati, kako zelo te imam rad. 

Nikoli ne smemo pozabiti, da Jutri ni obljubljeno nikomur, ne mladim in ne starim, in danes je morda zadnja priložnost, da močno objamete tistega, ki ga imate radi.

Torej, če čakate na jutri, zakaj tega ne storite danes?

Če jutri nikoli ne pride,

potem boste zagotovo obžalovali dan, ko si niste vzeli dodatnega časa za nasmeh, objem ali poljub. Obžalovali boste, da ste bili preveč zaposleni, da bi podarili tisto, za kar bi izvedeli, da je bila njegova zadnja želja.

Zato primite vaše ljubljene danes. Zašepetajte na uho in povejte, kako radi jih imate. Vzemite si čas za “Žal mi je,” prosim, oprosti mi,” “hvala,” ali “saj je v redu”.

In če jutri ne pride, tako ne boste obžalovali tega dne. 

Oglej si to stran – LEPE MSILI SO NAVDIH

Če jutri ne pride
Če jutri ne pride – misli o življenju

Več misli najdeš:

Sporočilo bolezni
Sporočilo bolezni

Sporočilo bolezni Sporočilo bolezni: Dragi ljudje, prisluhnite temu sporočilu! Jaz, ki me imenujete bolezen, sem tukaj le vam na uslugo in pomoč. Upam, da boste razumeli, kar vam želim povedat…

Ostani doma
Ostani doma

Ostani doma – koronavirus Ostani doma – zgodilo se nam je nekaj, kar nismo pričakovali. Koronavirus. Kako se odzivamo na vse ukrepe je odvisno od vsakega posameznika. Nekateri jih upoštevamo, dru…

Verjamem v pozitivne misli
Verjamem v pozitivne misli

Verjamem v pozitivne misli. Verjamem v njihovo moč. Verjamem, da v vsakem človeku leži točka moči, ki jo lahko vklopi, ali pa je nikoli ne uporabi. Bodisi noče ali ne zmore. Nismo vsi za vse in …

author-sign