Dan žena

Moška povprečna statika nikoli ne bo razumela ves čar majhne ženske svilene oblekce, nežno sladek vonj novega parfuma v svojih laseh, lepljiv okus majhne hidrantne bleščeče šminke. In tudi zelo udobnih 9 cm visokih petk ne ali ljubezenske solate sestavljene samo iz zelenih per. Škoda.

Rada imam 8.marec.
Sezono pomladi, cvetja, sonca, petja ptic. A se vedno nesmejim, ko slišim staro frazo ob dnevu žena: “Naše drage ženske”, in ob vse večjem številu daril, cvetja, itd.. je to danes vaš dan. Potem mi še kakšna prijateljica potrka na moj IQ, z radovednim vprašanjem : “Kaj ti je tvoj dal za praznik?” in “Te je kam peljal na večerjo?”. A meni se tako obdarovanje in taka vrsta večerje prav nič ne sede v srce. Partner ni merilo 8. marca, je merilo celega leta. In ko on prenaša moje muhe in jaz njegove, in ko sva srečna in zadovoljna ob večerih in ko skupaj kuhava, pospravljava vse leto, mu dam možnost, da mi za praznik žensk na  uho zašepeta, da me je ljubil vse življenje. In prav nič mi na ta dan ni težko doma naredit večerje, ker je od vsega edino pomembno, naše domače  vzdušje. In še nekaj je. Vsa večerja je po mojem okusu. Dovolj začinjena, dovolj slana, nepremastna, manj poprana….

Vso ostalo radost in veselje 8. marca, pa kot ženska namenjam: mojim omam, mami, prijateljicam, svakinjam (imam dve), tetam, botrci, sestričnam, sodelavkam in tudi vsem ženskam, ki z veseljem berete moj blog.Vse zagotovo ne moram zaobiti s cvetlico v roki, a šteje, da sem vso leto rada z vami.

Rada sem v tem življenju – podarkomanka tople pozitivne energije. Škoda le, da se ta kapljica ne prenaša po zraku, saj bi tako tudi moški podarjali, kar imamo ženske rade.

LEP IN VESEL OSMI MAREC ŽELIM VSEM,
KI SE ZAVEDATE POMENA ŽENSK.
SAJ VESTE BREZ NAS NE BI BILO KAR JE!

NASTJA

“šopek marjetic mojim damam”

modrost

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 01/02/2024