[the_ad_placement id=”after-content”]

10 najpogostejših ženskih napak – Kakor moški, smo tudi ženske, s take moke, ki ima svoje napake in pomanjklivosti. Članek 10 najpogostejših ženskih napak – je branje za navdih in spremembe.

Moški menijo, da jih ženske želijo neprestano spremenjati. Če bo ženska želela imeti dober partnerski odnos, bo morala spoznati, nekaj najbolj pogostih napak, od katerih moški želijo pobegniti.

Psihologi so identificirali 10 osnovnih točk ” neprimernega vedenja”, ki so ključne v zbirki “napak”.

1. Prva in najpogostejša ženska napaka je – Histerični napad

Problem je, da takšni napadi postanejo trajni in se množijo. Nič bolj odnosa ne ubija, kot nenehno nezadovoljstvo z življenjskimi situacijami in obnašanjem ljubljene osebe.

2. Kljub vajinemu odnosu, morate razumeti, da partner ne more biti z vami celih 24 ur

Še vedno je v njem želja, da vidi svojega prijatelja, gre na ribolov ali nogomet. Imeti mora prostor v svoji duši, kjer se bo počutil srečnega in zadovoljnega. Preživite nekaj časa vsak zase. Vajino srečanje bo kasneje toliko bolj veselo in iskreno.

3. Ne poskušajte ljubljenega človeka spremeniti tako, da bo podoben vam ali ustrezal vašim merilom

To je le zgolj manipulacija in ne ljubezen.Poskusite v njem najti več pozitivnih lastnosti, kakor negativnih.

4. Poskušajte biti malo drugačne kakor včeraj

Sprva se vam bo zdelo malo čudno in zapleteno, a kaj kmalu boste uživale. Seveda pa, ostanite zveste sebi.

5. Ne pokažite nemoči

Bodite samozadostne in neodvisne. Ne nadlegujte človeka z neskončnimi klici, celo do 3 krat v eni uri. Postale boste nadležne. S klicem probajte izvedeti pomembne stvari, da ne boste zgubljale čas za nepomembne zadeve.

6. Ljubosumje je znak negotovosti

in prisili podzavest, da o eni stvari razmišljate od jutra do večera. Ponavadi iz ljubosumja ne pride nič dobrega. Neskončna sumičenja, pri njegovih odhodih, prihodih, njegovih aktivnostih, branju sms-ov….., postavijo pod vprašaj vajino razmerje.

7. Tradicionalna ženska napaka –

Ljubezenski trač vas lahko drago stane. S pranjem umazanega prerila v javnosti, poskušate rešite vajine probleme. Kritizirate in podcenjujete ga v družbi. Spravile ste ga v zelo neprijeten položaj.

8. Ne mislite, da je z vašjo strastjo nakupovanja

in tekanja iz trgovine v trgovino, obseden tudi vaš moški. Takšna pričakovanja lahko pokvarijo vajin odnos. Zaželjeno je, da nakupujete s svojimi prijateljicami.

9. Ne vstrajajte, da vaš partner takoj in brezpogojno z vami deli svoje misli in občutke

Včasih je bolje pogovor pustiti za kasneje, ko se je partner pripravljen pogovoriti.

10. Ne zamujajte

Nikomur ni všeč dejstvo, da vas čaka pol ure in več.

Če se izognete tem napakam, je verjetno, da bo vaša veza trajala dlje. In tudi same boste bolj zadovoljne. Saj nihše rad ne prenaša ljudi, ki sitnarijo.

Več misli o partnerskih odnosih – ➡️ TUKAJ 🌹💕🌹❤️️🌹💕🌹

Skupine:

Razno, Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/01/2024