Vsaka ženska si je vsaj enkrat v življenju si “zapela” ali vskliknila MOŠKi so svinje. ( spodaj priložen video)

1. Sebičnost – sebični moški je prepričan, da mu mora ženska slediti kamor koli pojde, ne glede na to ali si to ona želi ali ne.

2. Nima interesa za ženino družino – vsi poznamo poseben odnos, ki ga imata zet in njena mama.
Mnogi moški želijo pokazati kako lahko oni bolje organizirajo svojo družino, ter partnerkam to mečejo pod nos. Pravzaprav pa so samo nesigurni vase, ko gre za člane njene družine in izkušnje, ki jih oni lahko ponudijo.

3. Zamazana posoda – V njegovi družini je bila mama tista, ki je opravljala vsa hišna opravila, zdaj pa to on pričakuje od vas, kljub temu, da delate 5 delovnih dni v tednu poln delovni čas. Poskušajte pustiti njegovo posodo neoprano po obroku. Mogoče ga bo to ozavestilo, da je delenje hišnih del temelj stabilne veze.

4. Gledanje nogometne tekme z največjo glasnostjo – vsi vemo, da je to najbolj bitna stvar na svetu. Včasih se vam zdi, da mu je nogomet celo pomembnejši od vas. Ko vi gledate romantično komedijo, se on strašansko dolgočasi in zahteva , da utišate zvok. Rešetiv sta dva televizijska sprejemnika, tako da vsak pride na svoje.

5. Ni koristen ob različnih hišnih opravilih – moški ponavadi vedo bolje od svojih žena kje se stvari nahajajo. Ampak so ženske tiste, ki imajo brigo o vsemu, saj so oni ponavadi prezaposleni. Če gre za kakšno tehnično stvar, postanejo nenadoma aktivni, ker gre tukaj tudi za vprašanje njegovega ega. Ponavadi se tudi to ne konča najbolje, pa je občasno boljše poklicati mojstre.

6. Smatra, da je njegovo delo najbolj pomembno – normalno, da to ni tako, saj če bi kaj kmalu lahko dojel, da ni glava družine, da ste v svojem poslu boljši od njega, in da bog ne daj zaslužite več kakor on, bi ga to lahko zelo prizadelo.

7. Ženske so slabi vozniki – moški imajo boljšo koncentracijo in hitreje odreagirajo zaradi večjega nivoa testosterna. Ženske potrebujejo več prakse. Nekega dne bodo dojeli, da aroganca v prometu ni dobra.

8. Navada, da vas osramoti pred drugimi – vedno je neugodno kadar se pari kritizirajo pred drugimi ljudmi. Če se vaš mož obnaša drugače kakor kadar sta sama, je to povezano z njegovimi kompleksi in željom, da bi bil boljši od vas. Pogovorita se o tem. Tudi najbolj trdoglavi lahko dojamejo, da takšno obnašanje ni v vajinem skupnem interesu.

9. Dokler ste službeno odsotni, popolno vodi gospodinjstvo, ko se vrnite pa ponovno ne pomaga – pohvalite ga, ter mu povejte, da je pravi moški sposoben narediti vse, celo še oprati posodo. Poskušajte razdeliti odgovornosti in obveze.

10. Namesto, da bi kaj naredil, samo govori o tem – to se pogosto dogaja, ker želi pokazati svojo dobro namero, ampak se izomakniti odgovornosti. Če se še v naprej izogiba svojim obveznostim, se izogibajte tudi vi svojim. Morda ga to pripelje k pameti…
ljubezen1-1

Skupine:

Razno, Za navdih,

Zadnja posodobitev 07/07/2019