torek , februar 19 2019
Domov / Kolumne ✍ / POZITIVNE MISLI

POZITIVNE MISLI

POZITIVNE MISLI je nova internetna stran ZA VSE VAS, ki radi berete, delite in podarjate pozitivne misli. Vse misli lahko delite tudi na vaših profilih socialnih omrežij, kot so Facebook, Twitter, Google plus itd http://pozitivnemisli.com/

urednik strani POZITIVNE MISLI – Nastja KLEVŽE

Misli so uvrščene po kategorijah in so nastale po tem, ko sem več let zapisovala in zbirala misli. Veliko je objavljenih tudi mojih misli.

Koliko-pikic-se-na-pikapolonici-svetli,-toliko-sreče-ti-stran-„POZITIVNE-MISLI“-želi.-2

 

 

Poglej še

Misel o življenju

Bodite zadovoljni, da živite, ker vam življenje ponuja priložnost, da ljubite in delate, se igrate …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri