vsi partnerji so enaki -ljubezen-ženske-sprememba-misli-citati- ločitev osebna rast NE, niso … Še kako velike razlike obstajajo med partnerji. Pa je kljub temu najpogostejši stavek, ki ga slišim: ” Vsi so enaki!”

Vaši partnerji so si podobni, dokler vi podobne izbirate. Po vsaki ločitvi je čas, ki ga nameniti sebi in svoji spremembi zelo pomemben. In če je vas edini CIlJ, najti novo partnersko razmerje, boste s časoma ugotovili, zakaj se v novem razmerju počutite tako znano. Zakaj je spet prišla bolečina na dan. Kaj povzroča, da ste ponovno razočarani. Saj vem, kaj razmišljate… Vsi so takšni… Vendar ni tako. Vi ste se odločili in vi ste takšne izbrali. In izbirali boste, dokler vam takšni odnosi res ne bodo posrkali vse energije, ki jo premorete. Tudi, če ste bili izbrani, ste se strinjali, v tem odnosu sodelovati.

Vse dobre stvari se začnejo počasi. Zato ker, vse žalostne in razočarane duše po ločitvi potrebujejo svoj čas. Da se sprehodijo po vsem zemeljskem površju, kjer je veliko prostora za spoznavanje sreče in izražanje žalosti. Nekateri ljudje več časa nosijo s seboj svojo žalost. Težje prebolijo. Težko znova začnejo. So nezaupljivi. So brezvoljni. In karkoli je od tega, kar vaši duši prepričuje mir in ljubezen, ste še v koraku, ko niste pripravljeni na novo začeti. Ste v podobnem položaju kakor ljudje, ki preskakujejo iz razmerja v razmerje.

Čas žalovanja in prebolevanja ni določen. Ni recepta, kako ovire prej zaključiti. Pa vendar, ko ste že nekaj naredili na sebi in ste se odločili za spremembo, je čas, da razmislite, kakšno razmerje si želite.
Za tem šele sledijo zmenki. Saj veste, zmenki so zato, da izbirate.

 

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 01/02/2024