Ali ste srečali svojo usodno ljubezen?

Ljudje ponavadi rečejo, da ima v življenju vse svoj zakaj in zato, mesto in čas in  da so vedno obstajale stvari, ki so bile dovoljene, vendar pa tudi tiste, ki so bile prepovedane. Če ne z zakonom, pa z vero, moralo ali pravila splošne družbe.

Kaj je pravzaprav usoda?
Usoda je nekako “ROK”, to kar se je moralo dogoditi točno ob določenem času. Nekaj kar je zapisano “bog ve kje”, pa je že tako, da se more dogoditi.

Kaj pa je usoda v ljubezni?

Usoda v ljubezni je, kadar se dve osebi podobnega značaja srečata na točki svojega življenja in se odločita, da bosta preostanek svojega življenja preživeli skupaj.
Kako to začutiti? Pojavi se mnogo znakov usode, ki jih ponavadi človek zaposlen s svojim delom niti ne opazi. Nekateri znaki za prepoznavanje usode so: magija v zraku, samo dihanje osebe, lahni vetrič ob določenih trenutkih in najpomembnejše od vsega – občutek popolnega življenja.
Naenkrat občutiš, kako so vsi strahovi izginili, strah, ki vas je preganjal ne obstaja več, kajti svojo popolnost najdeš v osebi, ki ti je usojena. Dokaz usode je, ko se z ljubljeno osebo rahlo ulovita za roki in ko oba, v tem trenutku začutita enako – to je občutek popolnjen z ljubeznijo. Istočasno skozi vse kapljice dežja posije sonce, bolečine, ki jih poraja življenje izgubljajo moč dokler popolnoma ne izginejo. Nato začutiš, da vajina srca bijeta skupaj in da za večno pripadata le drug drugemu. Da, to je usoda.

Mnogi ljudje ne verjamejo v usodo, vendar usoda obstaja. Je blizu nas in moremo jo le občutiti. .

Usoda v ljubezni je velika Ljubezen. Največja na svetu, katero nihče ne bi smel ignorirati ali zavreči, kajti usoda naredi, da dve osebi postaneta eno. Usoda je ena izmed čudes. Usoda se prične, ko dve osebi pričneta čutiti, da sta druga drugi usojeni. Kadar ti dve osebi pričneta biti ena in začneta resnično v to verjeti.

Usojena ljubezen ja kakor nobena druga. To je ljubezen duha, ki je osvobojena vsega negativnega in škodljivega, kajti to je edini pravi razlog, da dve osebi preživita življenje skupaj. Usoda je nerazdvojena, ker kadar se ti dve osebi resnično ljubita, ju nobena tretja oseba ne more razdvojiti. Kajti kar koli se bo dogodilo , je usoda tukaj in ju bo ponovno združila ne glede kar se je zgodilo…..

Kajti kadar enkrat občutiš usodo, takrat začutiš pravo ljubezen, katero več ne moreš zapustiti. In takrat veš, da je on/ona TVOJA USODA.

usoda vljubezni