Vsem mojim, ki jih imam rada in vsem, ki radi prebirajo moj blog, ob koncu starega leta ter ob vstopu v novo leto

Danes je zadnji dan starega leta, in marsikdo od nas na svoj način  pospravlja neuporabne stvari.

Nekateri čistijo omare, odnašajo vse, kar več ne potrebujejo oziroma že nekaj časa niso uporabili. Primereni dan, da stvari, ki jih več ne želimo imeti, podarimo tistim, ki jih potrebujejo. Staro leto je najboljši čas za  inventuro na prav vseh področjih  življenja oziroma tistih področjih, ki jih želimo spremeniti.. Četudi vso leto skrbimo za urejenost svojih stvari, se bo pravgotovo našlo še kaj, kar ne želimo imeti, oziroma odnesti v prihajajoče leto. Tako bomo sprostili zastarele in lepljive  energije in v življenje privabili več svežine in navdihajočih trenutkov. Vsem, ki ste obtičali v svojem življenju, vsem, ki ta trenutek iščete pravega partnerja oz. ste samski, ali pa rabite premik iz mrtve točke, vsem srčno svetujem pospravite svoje omare, predale stare šare in navlake. Odvržite stare predmete, ki ste jih dobili in vam že dolgo ne pomenijo nič več. Slike, pisma in spomine starih partnerjev prav tako zavržite, da prekinete vezi, in naredite prostor novim ljudem, tistim, ki bodo lahko prišli v vaše življenje. Ne nosite njihovih prstanov, verižic, zapestnic  niti ur. Z njimi je odšel del vas , lepo je bilo  dokler je trajalo , sedaj pa to ni več pomembno. Postavite si nove cilje, v novem letu pa si tudi kaj novega privoščite zase.

Poleg omar, počistimo tudi svojo “glavo“. V glavi ljudje rojevamo misli iz sekundo v sekundo. Večino teh so posledica trenutnega stanja. V prihajajočem letu probajmo ustvariti čim več pozitivnih misli in spreminjati z njimi tudi kvaliteto svojega življenja. Ljudje delujemo kakor računalniki in odvisno je kakšni cd vstavimo vase. Bolj kot bomo zoreli in se osebnostno razvijali, bolj bomo trdni, samozavesti in srečni, hkrati pa bomo bolj razumsko prenašali neizbežne boleče trenutke. Torej berimo pozitivno literaturo, družimo se z ljudmi, ki so pozitivno naravnani. Ja tudi prijatelje skrbno izbirajmo. Bistvo prijateljevanja nikakor ni v količini prijateljstva, temveč v kvaliteti odnosa. Danes je pravšnji dan, da se znebimo tudi ljudi ali prijateljev, ki so nam pili kri skozi leto. Jaz jim pravim čustveni vampirji, a jih na srečo nikakor več ne privabljam v svoje življenje. Kar se tiče svoje osebnosti pa je še ena stvar, ki zelo pomaga prebijati se skozi težke dni in tečne čase. To je zapisovanje misli. Ni dovolj samo brat, saj ljudje veliko bolj dojamemo stvari, ki jih vidimo. Jaz že leta uporabljam svoje ZVEZKE za navdih (KLIKNI, nekaj sem že pisala o njih). Z leti so samo bolj debeli, bolj polni in bolj pomembni. Če ste ta trenutek razočarani, prav tako zapišite, verjemite mi, prej se boste pozdravili in premaknili naprej. Na papir strosite vaša čustva, svojo jezo (jeza je zelo pomembna pomagalka in zelo dobrodošla za razreševanje težav). Z malo vaje se bo vaše življenje, predvsem pa pogled na življenje bistveno spremenil. Bolj boste zadovoljni sami s seboj, obenem pa privlačni za ljudi, ki vas bodo srečevali. Torej zakorakajmo v novo leto polni optimizma in prešerne volje.

SRECNONOVOLETO

Lahko počistite tudi svojega jeklenega konjička. Tokrat ne mislim prahu in zunanje umazanije, temveč predmetov, ki ne sodijo vanj in jih s seboj prevažate že nekaj časa. Oblačila, kovanci, čokolade in drugi predmeti, ki ne sodijo v avto, vam verjemite mi samo pijejo energijo. V “čistem” avtu boste bolj energični.

Naj bo danes Luna tista, ki bo ispolnila naše želje (LJUBEZENSKI TALISMAN).

Torej ob zadnji noči tega leta in ob prehodu v novo leto, pripravimo seznam svojih želja. Ker stopamo v leto pod vplivom števila 4 (KLIKNI in spoznaj svojo osebno leto), si tako zaželimo in zapišimo tri želje. Naj bodo realne in resnično takšne, ki nam bodo prinesle zadovoljstvo. Predvsem pa notranji mir. Ker večino ljudje hrepenimo in iščemo partnerje, naj povem, da nam ni potrebno nikamor hiteti. Kajti ljubezen pride, ko smo nanjo pripravljeni in kadar zanjo ne prosimo. Če pa želimo partnerstvo, pa naj bodo  točno opredeljene kvalitete, ki jih naj ima vaš partner. Ne zapisujte: naj moj partner “NE hazardira”, “NE pije” … itd., zato, ker možgani ne slišijo besedice NE, temveč le to kar sledi…  Ob pisanju vam želim veliko izvirnih idej in dobrih zamislih.

Za tiste nas, ki pa to leto skušamo nadgrajevat svojo duhovno pot, in smo se marsikatero silvestrovo sami sprehajali po gozdovih in občudovali sneg na vrhovih dreves, ter si poklanjali tople misli, obtem pa nismo imeli facebookov in drugih hitrih povezav ter zato preživeli v iskanju novih spoznanj, pa podarjam svojo najljubšo meditacijo, ki je primerna za ta dan in vsak dan v letu.

Z ljubeznijo Nastja

MOJE  TELO

“Zapovedujem ti, da telo trajno vzdržuješ v idealni teži,moči, lepoti, zdravju, čistoči in kondiciji, da se moj božanski jaz lahko POPOLNO IZRAŽA skozenj.

Ta ukaz izpolnjuj ne glede na to, ali spim, ali ne, delam ali ne, spolno občujem, ali ne,

Izpolnjuj ga tudi ne glede na to, kaj in koliko jem ali pijem.

Zapoved izpolnjuj zdaj in jo TRAJNO IZPOLNJUJ!”