Search here...
TOP
cistična fibroza Nastja Klevže Nastja Klevže

Sem neponovljiva zgodba

Če bi svoje življenje opisala z nekaj stavki, bi lahko rekla,
da je res lepo in nekaj posebnega. Zakaj? Preprosto – moje je.

Z menoj živijo čudoviti ljudje s katerimi živim v dobrih odnosih. Vse, kar ni dobro, lahko zamenjam z novim.
Ob meni živijo čudovita mala bitja, ki me vzajemno polnijo z ljubeznijo. To so moje male živalce in nekaj neudomačenih gozdnih prebivalcev.

Počnem stvari, ki so meni drage in imajo zame velik pomen. Vse kar ne sodi sem, ne počnem. Živim vsak dan zase in ne vem kaj bom počela čez leto dni, ker se moje življenje odvija danes. Zdaj in tukaj. Vse to me je naučilo življenje, ki je želelo, da živim svojo lastno in neponovljivo zgodbo.

Nastja Klevže

Nastja Klevže

 

 

Nastja Klevže

Nastja Klevze

Nastja Klevže - avtor Pozitivčic / motivacijske karte za navdih.

«

»

5 COMMENTS

 • silver account

  Če bi svoje življenje opisala z nekaj stavki, bi lahko rekla, da je res lepo in nekaj posebnega. Zakaj? Preprosto moje je. In ob meni živijo čudoviti ljudje s katerimi živim v dobrih odnosih. Vse kar ni dobro, lahko zamenjam z novimi. Ob meni živijo čudovita mala bitja, ki me vzajemno polnijo z ljubeznijo. To so moje male živalce in nekaj neudomačenih gozdnih prebivalcev. Počnem stvari, ki so meni drage in imajo zame velik pomen. Vse kar ne sodi sem, ne počnem. Živim vsak dan zase in ne vem kaj bom počela čez leto dni, ker se moje življenje odvija danes. Zdaj in tukaj. Vse to me je naučilo življenje, ki je želelo, da živim svojo lastno in neponovljivo zgodbo.

 • gold price

  Zato sem jaz obrnila nov list. Preteklost od septembra pa do konca marca mi bo sicer ostala v spominu, ampak bo ostala le preteklost. Najtežje se je sprijazniti z dejstvom, da nikoli ne bom samo njegova. To je najtežje. Ampak se bom sprijaznila. In šla naprej, ker tako hočem, ker moram. Ker se imam dovolj rada, da ne bom vztrajala v nečem, kar me uničuje. Ker je življenje preveč dragoceno, oziroma vsaj zadnji meseci moje srednje šole. In ker vem, da ko se bom pobrala, bo moje življenje še lepše, kot je bilo prej. Verjamem v resnično ljubezen, v partnerstvo in dopolnjevanje drug drugega, ampak verjamem tudi, da si lahko tudi brez tega zares srečen. In meni bo spet uspelo priti nazaj do te sreče, zaceliti moje srce in se pobrat. Pobrat do te mere, da bom ugotovila, da si zaslužim kaj več kot pa nekega fanta, ki bo tu, ko bo njemu tako pasalo. Ker vsak dobi takšno ljubezen, kot misli, da si jo zasluži. Pa ne samo ljubezen. Kakorkoli, nov list. Nov list, kjer sem jaz, sama in močna. Brez njega, ki bi mi naredil dan in z nekom, ki me bo objel, da bo lažje. Ampak v splošnem sem pa sama. In uspelo mi bo, vem da mi bo. Ker me vleče naprej dejstvo, da bo potem še vse lepše in bolj sončno. In kakorkoli se ta vpis zdi samo neko nakladanje, je to opomnik sama sebi, da ga ne bom pozabila pozabiti. In da bom lahko prebrala čez nekaj mesecev in videla, kako daleč sem prišla in kako bo takrat le še lep spomin na četrti letnik in maturantski ples. Do takrat pa … Bomo videli, kako močna znam biti v resnici.

 • Maja Valentina

  Nastja, lepo je živeti, če človek živi v sozvočju s seboj in z vsem, kar ga obdaje, če se veseli vsakega novega dne! Če nikoli ne naredi nikomur ničesar takega, kar ne želi da bi drugi naredili njemu.

 • nastja
  AUTHOR

  Hvala za te prelepe besede.
  Nastja

 • Lidi

  Si sonček, Nastja in si zgled mnogim… Naj ti življenje podari še več brezpogojne ljubezni<3