Danes je zame en tako poseben dan. Lep. Umirjen. Kljub slabemu vremenu lahko dobro funkcioniram.
Predvsem pa je to dan, ko ima moj oče rojstni dan. In sicer svoj 63. rojstni dan.

Ne morem mimo tega, da me ne obdajajo močni občutki, kako pomembna celica je družina. Svojemu očetu sem neizmerno hvaležna, za mnoge prečudovite trenutke, ki smo jih preživeli skupaj kot družina. Hvaležna sem mu za vrednote, katere je kot moški znal visoko postaviti v družini, katerim smo sledili vsi člani in se kljub občasnim krizam – večjim ali manjšim, držali skupaj, kot najmočnejši stebri.
Preko očeta sem se naučila, da je kljub bolezni vredno ostati dejaven, predvsem pa slediti svojim ciljem. Njegova neutrudna volja me je naučila, da nobena bolezen ni tako močna, da bi iz tebe naredila nedejavno bitje. Kvečemu izkoristiš svoje notrenje potenciale, ki te ženejo in te delajo zelo zdrave.

Tako posebni se mi danes zdi ta dan, saj je oče ravno končal svojo knjigo – STROKOVNO literaturo o OGREVANJU in INSTALACIJAH. Knjiga je ravno v oblikovanju in kmalu bo v prodaji. Njena posebnost je ta, da na našem tržišu v bistvu ne obstaja tako strokovna literatura – namenjena izobraževanju, kakor tudi uporabi pri delu instalaterjev in projektantov. Torej, kadar zares ljubimo svoje delo, nas prav nič ne more zmotiti ali ovirati pri napredovanju.

Še nekaj je. Kar izredno cenim pri svojem očetu. Tole pa najbrž poznate vsi, a ne veste komu pripadajo zasluge, saj se v tem času mnogi šopirijo in živijo na račun, enega najbolj, če ne najbolj močnega sejma v Sloveniji. Skratka moj oče, je oče sejama SEJEM ENERGETIKA. To je bil njegov največji projekt, ki je imel izreden uspeh v Sloveniji. Najprej v MB preko OZ Maribor, potem pa so ga na veliko žalost prodali v Celje…. Kakor koli to je delo mojega očeta.

Skratka… čudoviti so občutki, ko se slavi. In danes je tak dan pri nas doma.

rojstni dan

rojstni dan