Premnogo krat na razpotju obstanemo popolnoma nemočni in izgubljeni. Iščemo rešitve, radi bi se rešili težav in stopili iz začaranih krogov. Vse se nam zdi zelo težko, zapleteno. Rešitev ne najdemo v zunanjem svetu. Včasih jih ne najdemo niti na skupnem klepetu s prijatelji, družino. Jih ne najdemo v knjigah, ki bi nas lahko motivirale. Takrat pa preprosto ostane nekaj. Umirimo se in prisluhnimo svoji duši. V duši leži resnica- V duši lahko najdemo mir. In vse odgovore na vprašanja.

Umetnost življenja je v sebi iskati vprašanja. Svoja notranja navodila. In jim potem slediti. To je ena najuspešnejših poti, do lastnega zadovoljstva. Je najbolj trajna pot veselja.

Torej začnimo poslušati sebe. Začnimo se umirjati in se osredotočati na svoje notranje signale. Ko se umirijo vsi podivjani, negativni glasovi, zaradi katerih smo v neharmoniji s seboj, lahko začutimo še nekaj več. In to je to, kar nam je dano. Naše notranje vodilo. Ko enkrat slišimo svojo dušo, lahko začutimo, kdo v resnici smo. Kaj zares imamo radi. Kam želimo v tem obdobju priti. Kako nahraniti svojo lačno dušo. Kako se enkrat za vedno imeti rad in preseči vse stare vzorce in omejitve.

POZITIVNA AFIRMACIJA

Danes je dan, ko se bom poglobil do svoje duše in prisluhnil kaj mi sporoča.

Nastja Klevže

Zaupanje_dusi-1

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 01/02/2024