Najboljše stvari v življenju so zastonj – verjamem, da to drži. Zato z vami delim nekaj čudovitih misli – Najboljše stvari v življenju.

Zamislimo se, kako ko čudoviti dan je, ko se lahko nasmehnemo iz srca in smo brez težav. Brez skrbi. Brez strahov.

Kako dober je trenutek, ko objamemo prijatelja. Ko slišimo glas čudovitega človeka. To so preproste majhne radosti življenja, ki dajejo smisel našemu življenju.

Najboljše stvari v življenju -  misli o življenju
Najboljše stvari v življenju – Misli o življenju

Najboljše stvari v življenju so ljudje, ki jih imaš rad. Mesta kamor greš in spomini, ki jih ustvariš. —- LEPE MISLI O ŽIVLJENJU

Najboljše stvari, kar v življenju potrebujem

Si pomislil, da zapisano popolnoma drži. Tole je ena mojih ljubših slik in misli. V trenutku, ko ne dosežeš zastavljenih ciljev, si samo preberi to misel. Vedno znova. In če jo zagledaš dan za dnem, verjemi, že mora biti tako! Takšne misli so ti namenjene.


Najboljše stvari v življenju so zastonj - Misli o življenju
Najboljše stvari v življenju so zastonj

“Najboljše stvari v življenju so zastonj. To so smeh, prijatelji, družina, poljubi, srečni trenutki in objemi. Se strinjaš?”

Kaj bi si izbral v tem trenutku? Objem? Poljub …. Pomisli … vse te čudovite stvari nimajo cene – imajo pa največjo vrednost v življenju.


Najboljše stvari življenja - 
Misli o ŽIVLJENJU in sreči
Najboljše stvari življenja

Naj omenim le nekaj neprecenljivih stvari, zaradi katerih ima življenje smisel; to so prijatelji, objem, nasmeh, zabava, lepi spomini, ljubezen, družina, spanec.

Tale slika je zelo priljubljenja. Videla sem jo že obešeno v pisarni in v domu moje prijateljice. Verjamem, da nas vsak dan spominja, kako so majhne stvari čudežno dragocene.

Zaprite oči in pomislite, kaj vse bi še lahko dodali na ta seznam. Mislim, da bi ga lahko kar lepo izpopolnili. Pomembno je, da pozitivno razmišljamo in se veselimo prav takšnih slik in njihovih sporočil. Če želiš jo lahko deliš na vseh socialnih omrežjih s svojimi prijatelji.


Bodite potpežljivi življenje hrani najboljše stvari

misli o življenju

Življenje hrani za vas  - Misli o življenju
Bodite potpežljivi. Življenje hrani za vas

“Bodite potrpežljivi. Življenje hrani za vas najboljše stvari. Ko jih boste doživeli, boste spoznali, da se je splačalo čakati nanje. Spoznali boste še mnogo več.”

Ko je primeren čas, tisti, ki je za nas najboljši, se vedno zgodi, kar se mora zgoditi. Vse, kar potrebujemo v čakanju je potrpežljivost. In če se še malo umirimo in damo času čas, bomo prav gotovo dobili to, kar si želimo. Kar nam pripada.

Morda boste rekli sedaj, da že predolgo čakate. Najboljše, kar vam v takšnem primeru lahko rečem, je, da ste morda preveč osredotočeni na nekaj, kar ne dobite. Vaša želja preveč izžareva, točno to, kar nimate, zato ne dobite, kar želite.

Če ste razumeli ta stavek, potem boste morda zdaj, vsaj začasno odložili vašo misel na željo in počeli v tem času, kaj ustvarjalnega. Počeli boste stvari, ki vas osrečujejo in videli boste, kako življenje samo poskrbi za vse vaše želje. Saj poznate tisti stavek: ” Točno ob pravem času!”

Tako, vaša želja bo izpolnjena točno ob pravem času in na pravem mestu. Do takrat pa uživajte in spremljajte pozitivne misli.


Najboljše in najlepše stvari v življenju

Najlepše stvari v življenju se ne vidijo
Ljubezen je najlepše čustvo

Najboljše in najlepše stvari na svetu ne morejo biti videne ali dotaknjene. Morajo se začutiti s srcem.

Srce občuti najlepše stvari. Srce je tisto, ki točno ve, kaj si vsakdo od nas zelo želi in kaj mu zares veliko pomeni. Če pogledamo globoko vase, lahko občutimo, da vsi hrepenimo po stvareh, kot je ljubezen. Čustvo, da nekomu nekaj pomenitš. Da imaš ti nekoga rad. V tem je skrito zavedanje našega življenja.

Zavedaj se lepih stvari v življenju - misli o življenju
Zavedaj se lepih stvari v življenju – misli o življenju

“Zavedaj se lepih stvari v življenju, ne glede na to, kako majhne so.”

Torej, bolj zavestno bomo živeli življenje, bolj se bomo zavedali globokega pomena vrednot, bolj srečni bomo. Biti srečen pa je ravno cilj našega življenja.

Vprašajmo se, kdaj smo doživeli najslajši poljub? Kdaj smo najbolj iskreno objeli? Kdaj smo občudovali cvetje, šteli oblake, opazovali zvezdnato nebo, pisali sporočila in še kaj tako preprostega? Ali smo vsak dan srečni zaradi teh majhnih stvari, ali pa samo nesrečni in čakamo na uresničitev neizpolnjenih sanj? Nedočakanih obljub? Globokih zamer?

Razmislite in pohitite, ker življenje vas nenenhno kliče in vabi, da živite in ste srečni.