nedelja , april 21 2019
Domov / Cistična fibroza 🌹 / Moje življenje s cistično fibrozo

Moje življenje s cistično fibrozo

Nastja klevže -Mali koraki za velik cilj

Da, moje življenje …

Borba, borba za lažji dih in lepe trenutke. Nič se ne pritužujem in se ne sprašujem – zakaj … Živim in se predajam … za vsak nov dan … za vsak nov cilj.
Hvala vsem, ki ste bili ob meni, ko sem “padala” in ste mi pomagali naprej, kadar sama nisem zmogla.

Anže Zdolšek – vaditelj
Vadbo nam je omogočil Wow studio – Ulica Borcev za severno mejo 4, Maribor

V akciji Maki koraki za velik cilj sem predstavila svoje življenje s cistično fibrozo.

Svet je dodal/a nov videoposnetek.

20. oktober ob 2016 ·

Čeprav gre za Male korake, se zavedam, da so to neprecenljivi koraki, ki ustvarjajo večje cilje. Kadar živiš z redko boleznijo, imaš zelo malo prijateljev z enako boleznijo. To je ob začetku akcije zapisala Nastja Klevže, ki je šele pri 38 letih izvedela, da ne boleha za tuberkolozo, kot so ji vseskozi dopovedovali zdravniki, pač pa za redko neozdravljivo boleznijo – cistično fibrozo.

Poglej še

Po letu dni telesne vadbe

Leto dni po akciji Mali koraki za velik cilj smo ponovno uživali v družbi z …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri