torek , marec 26 2019
Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner
Domov / Cistična fibroza 🌹 / Moje življenje s cistično fibrozo – 1.del

Moje življenje s cistično fibrozo – 1.del

Moje življenje s cistično fibrozo –
NEOZDRAVLJIVE BOLEZNI

Namen motivacijskega filma je, premagati strah in sprejeti diagnoza, kar nam omogoča bolj kvalitetno življenje.

Cistična fibroza je neozdravljiva bolezen, s katero se soočam vsak dan. Ob poslabšanjih kljub vsemu vztrajam in se ne predajam obupu, ker je življenje res lepo.

Predstavljam vam  motivacijski video, ki sem ga predstavila na literarnem večeru v Moravcih na srečanju bolnikov s CF. Od kar je objavljen na YouTubu, sem prejela veliko informacij, da je pomagal mnogim, ki se prav tako soočajo s težjimi diagnozami.

Bistvo življenja je kakovost posameznega trenutka, ki ga ustvarimo. Naša želja je, živeti vsak dan polno in kakovostno življenje. Moč je v tem, da se soočimo z diagnozo, nato prevzamemo odgovornost, da smo sposobni bivati v sozvočju z ljubeznijo. Življenje  ne ponuja samo preprostih nalog, življenje zahteva, da postanemo nepramagljivi v svoji zgodbi. Imeti svojo zgodbo pomeni, živeti življenje, ki  ga ne bo zaznamoval le strah in bolečina, temveč veliko več kot upamo pomisliti.

Kadar ljudem povem, da živim s cistično fibrozo, najprej v očeh vsakega od njih zagledam strah in potem slišim tisti stavek; “Jaz to nebi zmogla!” Neozdravljive oz. težke bolezni v ljudeh povzročajo strah. Velik strah. Ko si pripravljen sprejeti sam svoje stanje, se strah razprši in od vsega ostane želja – želja po življenju..

Vsi, ki potrebujete pomoč ali pogovor, sem dosegljiva na svojem FB profilu ali na moj e-mail

[email protected]

Nastja Klevže

Poglej še

Prava ljubezen je ljubezen, ki traja

Dodaj odgovor

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri