Res je!!! Jutro naj bo pozitivno. Pa bo tudi vaš dan bolj vesel.

Pred nekaj leti sem se naučila, da je pomembno biti pozitiven že zjutraj. Vsaka moja prva misel je pozitivna. Verjamete ali ne. Odkar imam kužka, pa tako zjutraj z najinim prvim pozdravom žariva od ljubezni in veselja.

Storite nakaj, da boste z jutrom vstajali pozitivni. Da boste vedeli kašen smisel ima dan, ki je pred vami. Dovolite se razvajati s prijetnimi mislimi. Storite nekaj zase že zjutraj.
Včasih najprej spijem kavo. Ker imam rada ta obred. Včasih jo pijem sama – v svoji družbi. Včasih pa z ljubljenimi ljudmi.

So jutra, ko prvo odkorakam s svojim kužkom na sprehod. Ali si prižgem radio. Karkoli,samo da sem, že zjutraj na vrhuncu svoje moči.

Včasih so moja jutra težja. A sem se naučila, da nič ni tako močno, kot želja, da pridem do stvari, ki jih rada počnem. Moj jutranji ritual zahteva skrb za pljuča, kajti boleham za težko pljučno boleznijo. A sem jo sprejela kot družinskega člana in ji vso skrb posvečam z največjo ljubeznijo.
Večkrat se moram za zgoraj opisane stvari potruditi bolj kot mnogi od vas.
A ravno zato vam lahko rečem, če uspe meni, potem bo uspelo tudi vam.
Vse je v pozitivnem razmišljanju. Vse je v ljubezni. Ljubezni do sebe in do svojega življenja.
Mnogokrat pa gledam ljudi, ki dajo prednost dejavnikom zunanjega sveta in tako padajo v negativna razmišljanja in stanja brez ljubezni do sebe.

Če potrebujete navdih, si lahko tudi naročite moje Pozitivčice. Pozitivčice so narejene iz ljubezni in vsak dan znova vas bodo opominjale, da je življenje lepo. Da je vaše. In da ga živite tako, kot sami to želite!
moje_zivljenje-1