Ne spomnim se, kdaj v zadnjih nekaj letih, ne bi zjutraj vstala z velikim nasmeškom in radostnim srcem ter ugledala vso lepoto novega dne.

V mojem življenju je tako, da me zjutraj prebudita kosmatinčka in tako se veselje začne :) … Najprej je na vrsti cartanje, žuljenje in igra … Takšna so moja jutra. Zabavna polna lepih občutkov.

Naslednji korak so Pozitivne Misli. Že nekaj let urejam stran na Facebooku Pozitivne Misli. Vsak dan svoje spremljevalce pozdravim prav tako z lepo mislijo za dobro jutro. … Dobro jutro …http://pozitivnemisli.com Ob vsem tem mi jutro polepša še kava, ki ne sme manjkati ob mojem računalniku. Ta mi pomaga, da nastajajo še lepše misli :)

Zame ni pomembno, kateri letni čas je. Jutra so izjemna v vseh pogledih. Medtem ko pozimi občudujem belino snežink in se s pogledom utapljam v njihovi mehkobi, me spomladi navdihuje prebujanje narave in drobno žvrgolenje veselih ptičk na našem dvorišču. Vsa ta lepota se poda med moje ustvarjanje in iz mene privabi največ čustev, da še raje pišem.

Želim, da tudi vi občutite jutranjo radosto, tako bo vaš dan veliko lepši. 

Jutra so moj navdih

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 15/05/2019