Kaira Monmiden
Se splača čakatnastja klevze iconai na pravega?

Moja “ljubezenska” modrost nikoli ni bila zelo dobrodošla,
kajti ženskam in dekletom vedno povem to, kar morajo vedeti in ne to, kar želijo slišati.
Do teh spoznanj sem prišla, z delom s stotimi moškimi kot psihologinja.
Zaradi tega moji nasveti prihajajo iz spoznanja kako moški delujejo.

Glede na moje iskušnje, so zelo redki romantični moški, ki bodo opazili novo nianso vaše frizure ali vaš nov parfem. To največkrat opazijo geji oz. tisti moški, ki ne iščejo dekleta svojih sanj.

Razmislite za trenutek o moških in njihovemu vedenju. Kadar si moški želi nov avto, novo obleko ali vstopnico za kakšno športno tekmo, postanejo prilično agresivni v tekmi, da to dobijo. Ni potrebno ugibati kateri avto si želijo, saj bomo to izvedele, kar z njegovih prvih besed. Hodil bo na oglede, peljal avto na probno vožnjo , zbiral kataloge.

Če se sprašujete, ali si moški želi vas, si vas prav gotovo ne želi. Primerjajte njegovo vedenje z nakupom avtomobila. Je tudi za vas tako zagret?

ŽALOSTNO, a resnično. Moški se bodo zelo potrudili za tisto, kar si zelo želijo. Ne glede nato kako jim je to nedosegljivo. Vendar si je težko priznati, da to niste vi.

Najboljši nasvet, ki vam ga lahko nekdo da, je, da nikoli ne čakajte moškega. Prav v nobenem pomenu. Nikakor ne čakajte, da pride pravi moški. Ne čakajte in ne sedite doma, da vas pokliče ali vam odgovori na vaš klic.

Potrudite se za svoje življenje in stvari, ki vas veselijo. Vrzite se v karijero. Pojdite z prijateljicami na kavo. Sprehajajte se….

Vsaka minuta, ki jo preživite, da čakate gospoda Nezainteresiranega, je izgubljena prilika, da sami sebi dokažete, da ste sposobna ženska.

Moški, ki vam je namenjen, se bo pojavil v vašem življenju in ne bo vam dal priložnosti za razmišljanje ali si vas želi ali ne. Če pa ste ena od tistih, katerim je namenjeno samsko življenje, ga iskoristite za pametnejše stvari, kakor, preživeti življenje “na čakanju”.

Skupine:

Razno, Za navdih,

Zadnja posodobitev 10/07/2019