Search here...
TOP
Pozitivne misli

Čudovite osebe

Hvaležna za čudovite osebe

Čudovite osebe v mojem življenju mi lepšajo vsak dan. Vem, vsi ljudje so dragoceni, ampak jaz sem vsak dan v življenju HVALEŽNA za čudovite osebe. 

Kdaj ste se nazadnje iz srca z lepo mislijo, besedo ali kakšnim citatom zahvaliti tistim, ki jih imate radi? Tistim, ki vas osrečujejo, ki lepšajo vaše življenje?

Kaj, če bi danes pokazali lepo gesto in podelili kakšno izmed teh slik. V znak majhne pozornosti. Res ni veliko, ampak je seveda dosti več, kot da ne izkažemo te majhne pozornosti.


Hvaležna za babico, mamo, hčerko, sestro

Hvaležna za čudovite osebe

Hvaležna za čudovite osebe

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš babico; če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje.

Hvaležna za čudovite osebe

Hvaležna za čudovite osebe

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš Mamo; če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje.

Hvaležna za čudovite osebe

Hvaležna za čudovite osebe -Misli za sestro

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš SESTRO če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje

Hvaležna za čudovite osebe

Misli za hčerko

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš HČERKO; če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje.


Hvaležna za očeta, sina, brata, dedka

Hvaležna za drage osebe – Misli za brata

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš BRATA; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za drage osebe – Misli za sina

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš SINA; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za čudovite osebe – Misli za dedka

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš DEDKA; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za čudovite osebe – Misli za očeta

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš OČETA; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za prijatelja in prijateljico

Hvaležna za drage osebe – Misli o prijateljih

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš Prijatelja; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za čudovite osebe

Misli za prijateljico

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš PRIJATELJICO; če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje.


Hvala za vse čudovite ljudi

Misli za prijatelje – Če imaš nekoga

Deli šmarnice na svojo stran, če imaš nekoga rad – brez razlogov in z vsemi razlogi.

Hvala za čudovite živali


V spomin

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš RAD NEKOGA; ki ga več ni med nami in ti je težko živeti brez njega.


 

Na strani pozitivne misli so zbrane lepe zahvalne misli, citati, verzi in rojstnodnevna voščila za vse najdražje osebe v našem življenjuVsak dan si lahko preberete nekaj misli, da boste laže pozitivni, Vse zapisane misli lahko delite na svojih profilih.
Nekaj izbranih misli, katere najdete na strani POZITIVNE MISLI —  LINK


Skrb zase ni sebično dejanje

Skrb zase pomeni dobro skrbeti zase, raziskovati, zbirati informacije – in seveda to vse tudi prenesti v prakso. Naše telo je dragoceno. Z leti sem spoznala, da starost prinese velike spremembe, a je vrdno, jih sprejeti in s seboj lepo ravnati. Skrb zase brez slabe vesti Skrb zase ni sebično dejanje, skrb…

Kašelj me je izčrpaval

Težko je razumeti, kako kakšelj iz dneva v dan izčrpava bolnike s cistično fibrozo. Sama sem trenutno deležna zdravila, ki ima name dober učinek, zato lahko šele sedaj opisujem, razumem in pojasnujem vse težke trenutke, ki sem jih preživela s kašljem, ki ubija. Nekatere bolnike hitreje, druge počasneje. Kašelj, ki izčrpava je…

Verjamem v pozitivne misli

Verjamem v pozitivne misli. Verjamem v njihovo moč. Verjamem, da v vsakem človeku leži točka moči, ki jo lahko vklopi, ali pa je nikoli ne uporabi. Bodisi noče ali ne zmore. Nismo vsi za vse in nismo vsi na vseh področjih dobri. Tako, kot jaz ne znam popraviti svojega avtomobila, tako nekdo…

Sreča – najboljše zdravilo

Sreča – najboljše zdravilo, včasih moramo poiskati srečo v svojem malem svetu, ker ga preprosto nikjer drugje ni moč najti. Ne obstaja zdravilo, ki bi pozdravilo to, kar zmore sreča. Skozi svojo življenjsko izkušnjo sem spoznala, da me majhni trenutki življenja osrečujejo veliko bolj, kot dolgo pričakovana sreča. Da v vsakem dnevu…

Sreča ljubi tišino

Sreča ljubi tišino ali zakaj je modro molčati o svojih dosežkih Ste že slišali pregovor, da gresta “tišina in sreča pogosto z roko v roki” in “Sreča ljubi tišino?” To niso le besede, ampak zelo pomembna življenjska resnica, ki se je je vedno dobro spomniti. SREČA LJUBI tišinopozitivne misli Mnogi so opazili, da…

Nastja Klevže

Nastja Klevze

Nastja Klevže - avtor Pozitivčic / motivacijske karte za navdih.

«

»

Leave a Comment