Hvaležna za čudovite osebe

Čudovite osebe v mojem življenju mi lepšajo vsak dan. Vem, vsi ljudje so dragoceni, ampak jaz sem vsak dan v življenju HVALEŽNA za čudovite osebe. 

Kdaj ste se nazadnje iz srca z lepo mislijo, besedo ali kakšnim citatom zahvaliti tistim, ki jih imate radi? Tistim, ki vas osrečujejo, ki lepšajo vaše življenje?

Kaj, če bi danes pokazali lepo gesto in podelili kakšno izmed teh slik. V znak majhne pozornosti. Res ni veliko, ampak je seveda dosti več, kot da ne izkažemo te majhne pozornosti.


Hvaležna za babico, mamo, hčerko, sestro

Hvaležna za čudovite osebe
Hvaležna za čudovite osebe

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš babico; če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje.

Hvaležna za čudovite osebe
Hvaležna za čudovite osebe

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš Mamo; če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje.

Hvaležna za čudovite osebe
Hvaležna za čudovite osebe -Misli za sestro

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš SESTRO če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje

Hvaležna za čudovite osebe
Misli za hčerko

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš HČERKO; če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje.


Hvaležna za očeta, sina, brata, dedka

Hvaležna za drage osebe – Misli za brata

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš BRATA; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za drage osebe – Misli za sina

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš SINA; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za čudovite osebe – Misli za dedka

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš DEDKA; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za čudovite osebe – Misli za očeta

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš OČETA; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za prijatelja in prijateljico

Hvaležna za drage osebe – Misli o prijateljih

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš Prijatelja; če si ponosna nanj. Če ga imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez njega.

Hvaležna za čudovite osebe
Misli za prijateljico

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš PRIJATELJICO; če si ponosna nanjo. Če jo imaš rada in si ne znaš predtavljati življenja brez nje.


Hvala za vse čudovite ljudi

Misli za prijatelje – Če imaš nekoga

Deli šmarnice na svojo stran, če imaš nekoga rad – brez razlogov in z vsemi razlogi.

Hvala za čudovite živali


V spomin

Deli to vrtnico na svojo stran, če imaš RAD NEKOGA; ki ga več ni med nami in ti je težko živeti brez njega.


 

Na strani pozitivne misli so zbrane lepe zahvalne misli, citati, verzi in rojstnodnevna voščila za vse najdražje osebe v našem življenjuVsak dan si lahko preberete nekaj misli, da boste laže pozitivni, Vse zapisane misli lahko delite na svojih profilih.
Nekaj izbranih misli, katere najdete na strani POZITIVNE MISLI —  LINK


Bolezen te spodbuja

Bolezen te spodbuja, da preprosto zaživiš iz nekih novih razlogov, ki jih prej nisi poznal ali se te niso dotikali. Bolezen je spremljevalec, je učitelj, je tvoj mučitelj in na koncu je bolezen kot čustvo iz katerega lahko razviješ ljubezen. Ljubezen do vsega. Do sebe. Do bližnjih. Do resničnega življenja. Predvsem do…

Negativne misli

Pozitivne misli in negativne misli. V glavnem naše življenje deluje na mislih. Na hitro jih lahko opredelimo v pozitivne in negativne. Nevtralne misli same po sebi ne tvorijo občutkov in ne tlakujejo prevladojoča čustva življenja. Naše misli so vrt Predstavljajte si vrt, kjer rože lepo zacvetijo, kjer zelenjava dobro obrodi.Za uspešnost potrebujemo…

Gesla za privabljanje denarja

Naša podzavest si zapomni vse, kar smo doživeli v življenju: vsebuje vsa naša stališča, strahove, odgovorna je za intuicijo in uspeh v življenju. Obstajajo GESLA ZA PRIVABLJANJE DENARJA, ki vam lahko pomagajo do večjih uspehov in o njih bo govora v tem članku. Ljudje velikokrat preslišijo glas svoje podzavesti in to kasneje…

Angelska ura za junij

Angelska ura je poseben čas, ko je Nebo odprto za prošnje Angelom. Strokovnjaki priporočajo, vsakodnevne angelske molitve, da ne bi prekinili duhovne rasti, ter bi se tako uspešno uprli težavam in spletkam zlih duhov. S pomočjo molitev bo nam uspelo premagati slabe navade ali zaobiti pastem usode. Angelska ura za junij 2020…

Novi začetki – nova življenjska energija

Novi začetki življenja z novo življenjsko energijo. Novi začetki v nadaljevanju našega življenja. Ste pomislili kdaj, kakšno osvobojeno energijo prinašata besedi novi začetki? Stara zgodba Pomislite za trenutek o svojem življenju. O svojih odnosih. O razmerjih. Poslu. Denarju. Neuresničenih željah. Težkih razmerah. Vsi imamo del zgodbe življenja, ki si ga želimo spremeniti….

Ko odpreš srce

Ko odpreš srce – si ranljiv. Ko odpreš srce – si nepremagljiv. Ljudje radi odpiramo svoje težave in rane, veliko bolj kot svoje srce. Ker, ko odpreš srce, šele zares zaživiš to čudovito življenje Tisti, ki odpre oči, se ne zbudi, tisti, ki odpre srce, se zbudi. Nastja KlevžePozitivne Misli Življenje je…

author-sign