Morda mislite, da veste vse o tem, kaj ženske pričakujejo od moških. Ste sigurni, da poznate vseh 6 Mitov? Poglejte si  kaj  ženske prapzaprav ne želijo od svojih partnerjev, ter kako jih lahko pritegnete

1. Ženske se želijo pogovarjati – to je znano mišljenje. Raziskave so pokazale, da ženske dnevno koristijo 20.000 besed za razliko od moških, ki izgovorijo dnevno 7.000 besed. Če ste slučajno pomislili, da ta informacija pomeni, da želijo ženske z vami imeti dolge razgovore, se motite. Resnica je, da ženske želijo, da jih poslušate dokler one govorijo. Zato namesto, da prigovarjate, se naučite dobro poslušati.

2. Ženske želijo macho moškega – ko ste na zabavi in vašo boljšo polovico nekdo slučajno potisne, mogoče mislite, kako ona pričakuje, da daste nerodnemu tipu lekcijo, vse dokler vas varnostnik ne spodi iz lokala. Takšno vedenje vas bo naredilo samo posesivne zaradi česa ji bo nerodno. Je pa res, da ženske želijo moške, ki vedo kako zagotoviti varen normalen način življenja družini, ter tu pa tam popraviti kakšno hišno okvaro. Nekontrolirane macho izjave jih pa nikakor ne impresionirajo. Zato je najboljše, da takšne poteze pustite Bruceu Willisu.

3. Ženske želijo spoznati vaša čustva – vendar ne rasipavjte zaloge svojih občutkov brez pravega razloga. Kadar ženska reče, da želi moškega, ki zna pokazati svoja čustva, misli na osebo, ki govori o osvojih občutkih in mislih. Na ta način bo bolj vključena v vaš svet in vas bo bolje spoznala. To ne pomeni, da želi nekakšnega slabega pesnika ali neprestano merico joka.

ljubezen3

4. Ženske želijo biti center vašega življenja – saj že poznate zgodbo: pričnete hoditi z dekletom, pa že naslednje minute pričakuje, da stalno preživita čas skupaj. Poskuša kontrolirati vaš prosti čas ter želi biti središče vašega življenja. Resnica je, da zrele in samozavestne ženske ne želijo biti center vašega življenja. Njih privlačijo moški, ki že imajo ispopolnjeno življenje – prijatelje, aktivnosti, strasti in interses. Če ves svoj čas namenite samo njej, bi jo to začelo odbijati, izpadli bi obupana oseba. Zato, dajte ji pomembno vlogo v vašem življenju ampak ji pokažite, da obstajajo tudi druge osebe.

5. Ženske želijo da prekinete s svojimi ženskimi prijateljicami – Platonsko prijateljstvo izven veze, vam lahko pravzaprav koristi. Vaši partnerici bi se to lahko zdelo v redu, ker kažete da ste oseba, ki razume ženske. Ne samo, da imaste iskustva vezana na ženske teme in čustva, temveč tudi, če vas imajo vaše prijateljice zares rade, to pomeni, da veste kako se obnašati do žensk. To pa je pomembno, če želite imeti uspešno vezo z eno izmed njih.

6. Ženske želijo biti enakopravne – vaša ženska morda je močna oseba, a če jo boste smatrali kot da zna popraviti kuhinjski vodovod, boste v težavah. To, da zna skrbeti sama zase, še ne pomeni , da lahko izgubite Džentlamenske manire. Ženske želijo, da jim namenite pozornost, saj se zaradi tega počutijo posebne. Ne želijo pa, da vam morajo to vsakič povedati.

ljubezen1

 

Skupine:

Razno, Za navdih,

Zadnja posodobitev 07/07/2019