ponedeljek , marec 18 2019
Domov / Mediji / Po letu dni telesne vadbe

Po letu dni telesne vadbe

Leto dni po akciji Mali koraki za velik cilj smo ponovno uživali v družbi z ga. Živo Ivačič.
V letu dni so za menoj ure telesne vadbe, rednih vadb in najlepše, dobrega počutja in dobrih rezultatov. Vse to gre zahvala mojemu vaditelju Anžetu Zdolšku, ki me je vodil skozi vse ure telesne vadbe in mi pomagal, da sem se po poslabšanjih, ki mi jih povzroča cf, spet zmogla vrniti in opravljati vadbo naprej. Namreč, sama tega ne bi zmogla.

Spremljala sta me tudi nečaka Lan in Eva,ki me razumeta bolj kot kdorkoli drug.
In še dva brez katerih moja kondicija ne bi bila takšna kot je; to sta Brina in Dino.

Poglej še

Rada Bi Živela

RADA BI ŽIVELA – celoten članek preberi na povezavi: http://mojaleta.si/Clanek/Nastja-Klevze-Rada-bi-zivela (Mojaleta.si 23.10.2016)

Dodaj odgovor

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri