POZITIVČICE –

Tisto, kar prihaja iz srca in je moja izkušnja kratkomalo v skupku imenujem Pozitivčica.
Kratka, topla misel, ki vam bo ogrela dušo in vas spomnila, da se vedno da, če želite…
Življenje ni nemogoča pesem, življenje je dobra priložnost, ki se po lepoti nekako kaže nazven, kar znotraj zori in kali.. Misli imajo veliko moč in glavno vlogo v našem življenju. Sami lahko izberemo katere so za nas boljše. So kakor oblačila, lahko so udobna ali pa zelo tesna. Lahko se z njimi počutimo dobro ali pa neugodno.
Moje Pozitrivčice so narejene po mojih čustvih in oblikovane kot jih zmorem sama oblikovati. Karkoli se pojavi na njih mora biti zanimivo, resnično, zaupljivo… Pozitivčica mora imeti moč, da vam, podari elan, ki ga potrebujete, da se lahko spet kot jadrnica obrnete v pravo smer. Veste, da jadrnice jadrajo tudi proti vetru in ne le z vetrom? Tudi vaše lastno življenje mora kdaj pa kdaj stopati proti vetru, da zmorete močnejši videti ta svet.

Želim vam, da se lepo počutite s Pozitivčicami. Nekatere so narejene tako, da jih lahko nastavite kot računalniško ozadje. Upam, da bodo kmalu dosegle svojo tiskarsko pot, takšne, ki jih boste lahko držali v rokah in vam bodo svetile kot majhne kresnice, takrat, ko boste začutili, da potrebujete nekaj več…

Naj vas Pozitivčice navdihujejo vsak dan in naj vas ob enem opominjajo,
kako posebni ste in kako lepo je živeti.

Pozitivčice so narejene z veliko čiste energije, in predvsem iz moje ljubezni… za vas, za nas…. Vsi, ki me poznajo vam lahko to potrdijo.. Prav živim zanje..
Nastja Klevže

Pozitivčice-2

Skupine:

Kolumne, Pozitivčice,

Zadnja posodobitev 31/01/2024