Nastja Klevže

Verjamem v pozitivne misli

nastja klevze

Verjamem v pozitivne misli. Verjamem v njihovo moč. Verjamem, da v vsakem človeku leži točka moči, ki jo lahko vklopi, ali pa je nikoli ne uporabi. Bodisi noče ali ne zmore. Nismo vsi za vse in nismo vsi na vseh področjih dobri. Tako, kot jaz ne znam popraviti svojega avtomobila, tako nekdo ne zna upravljati svojih misli.

Lahko bi se kaj malega naučila, pri upravljanju s svojim avtomobilom. Ampak, če sem iskrena, se mi ne da. Raje vedno koga pokličem in prosim za pomoč. Razumete? Vedno je podpora zunanjega sveta lagodnješa, kot čas, ki ga vložiš v svoj trud.

Verjamem vase

Verjamem v svoje delo. Zaupam, da mi je bilo v zibelko položeno ustvarjanje, ki tako lepša moje življenje. Sem preprosta, a radostna oseba. Živim globoko življenje, prepleteno z lepimi mislimi, ki jih iz dneva v dan pošiljam – vam.

Življenje mi je podarilo stvari, ki mi niso prav všeč, zato da sem s pomočjo njih ustvarila prav to, kar je moje najlepše poslanstvo. Pozitivne Misli – Zanje živim, zanje diham.

Verjamem v pozitivne misli

Verjamem v pozitivne misli

Svojo veličino odkrijemo preko svojih dejanj. In svoja dejanja odkrivamo preko svojih izkušenj. V življenju imamo že samo v enem dnevu toliko priložnosti za svojo rast, za svoje duhovno prebujenje.
Prebujen človek živi bolj zavestno življenje. Kadar pa dejanja niso usklajena z njegovo notranjo modrostjo, ali ravnanja in dejanja drugih ljudi, prebujen človek zazna nemir, ki ga je sposoben po razmisleku spremeniti, v bogato življenjsko izkušnjo.

Moje poslanstvo

Poslanstvo je nekaj, na kar lahko gledaš, kot vrednoto. Je tudi nekaj, kar delaš v svoje najbolj dobro in tudi v dobro širše množice.

Verjamem v svoje delo.

Zaupam,
da mi je bilo v zibelko položeno ustvarjanje,
ki tako lepša moje življenje.

Življenje mi je podarilo stvari,
ki mi niso prav všeč, zato da sem s pomočjo njih ustvarila prav to, kar je moje najlepše poslanstvo.
Pozitivne Misli – Zanje živim, zanje diham.

Nastja

Pozitivne misli


V moči misli se skrivajo moči življenja

Tisto, kar ti ne more vzeti strah postane tvoje najmočnejše orodje. Preprosto je ljudem dajati nasvete, preprosto je prepričevanje o svojem prav, ampak najtežje je iz težkih situacij sprejeti moč, ki ti bo v pomoč.

Ko odkriješ pozitivno naravnost, postanejo vse misli kot velik mogočen slap. Čist, kristalen.

Svet pozitivnih misli je tako obsežen, da njegov cikel ni nikoli končen. Torej, prihajajo vedno nove misli za zamenjavo starih prepričanj. Prihajajo nove zamisli, nove ideje, novi pogledi.

Bodite v svojem svetu misli

Če boste v življenju dajali pomen, kaj drugi ljudje mislijo, govorijo, bo vaš svet nekako prazen. Zato trenirajte svoje misli. Za začetek je dovolj, če si na dan preberete kakšno lepo misel. Na strani POZITIVNE MISLI – jih je cela zakladnica. Gotovo vam bo katera všeč. Če boste brali iz dneva v dan, boste prestopali na stran pozitivnosti. In veste kaj vam zagotovim?

Na tej strani vam bo tako dobro, tako lepo, da se nikoli več ne boste želeli vrniti na staro pot.

 

Exit mobile version