Sreča – najboljše zdravilo, včasih moramo poiskati srečo v svojem malem svetu, ker ga preprosto nikjer drugje ni moč najti.

Ne obstaja zdravilo, ki bi pozdravilo to, kar zmore sreča.🌟💞

Skozi svojo življenjsko izkušnjo sem spoznala, da me majhni trenutki življenja osrečujejo veliko bolj, kot dolgo pričakovana sreča.

Da v vsakem dnevu doživljam svojo radost, poskrbim z nežnostjo, ki mi jo podarjajo moje živali. To je zame največja sreča in hkrati neprecenljiva terapija. Tako blaga in nežna, tako pomirjajoča, a hkrati tako močna , ki hrepeni po življenju in premaga vsako borbo.

Pridejo trenutki, ko spoznaš, da ne obstaja nič v življenju, kar bi lahko zamenjalo neprecenljivo ljubezen teh malih bitij.

Na vsakem koraku te spomnijo, da si ti njihov center življenja in da si najboljše bitje celega vesolja.

TERAPIJA, ki nima nadomestila

O tem, kako pomembni terapevti so živali, so napisane tudi lepe misli na strani POZITIVNE MISLI. Odpri in preberi, morda ti postanejo navdih, ko boš v svojih težavah iskal pot do novega dne – PES TERAPEVT.

Sreča – najboljše zdravilo

Kje poiskati svoj napoj sreče?

Karkoli vam je pomembno, vas osrečuje, je pomembno, da se redno držite teh stvari. Ne iščite v zunanjem svetu stvari ali ljudi, da bi vas osrečevali.

Zazrite se globoko vase in najdite misel, nit, tisti občuek, ki vas bo trajno osrečil.

Včasih smo prepričani, da drage stvari osrečujejo. Včasih mislimo, da smo nesrečni, ker nas določeni ljudje ne sprejmejo, vendar so to le predstave, ki znižujejo našo moč in nam kalijo prepričanje.

Ostanite srečna oseba

Oseba, ki je globoko v notranjasti srečna, je zelo privčlačna za okolico. Največkrat osbe, ki izžarevajo srečo in zadovoljstvo, ne iščejo mnogo poznanstev, so pa zelo opazne v okolici, kjer se pojavijo.

Biti v krogu pozitivnih ljudi je navdih, s katerim lahko spremenite vse stare in težke vzorce. Lahko zaprete staro poglavje in odprete novo.

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 03/10/2022