Lepe misli o tišini in kako ponesti v svoje misli mir in radost.
Vprašanje je, kaj počnemo takrat, ko ne počnemo ničesar ter samo mislimo …

Čas, ki ga preživimo nezavedno. Misli, ki gredo skozi naše misli, takrat, ko nismo nanje pozorni.

Obstaja vrsta tišine, 💕 ki je čista čarovnija. Ne pride, ko se besede končajo, ampak ko se začne razumevanje. 


Misli o tišini

Pa je že tako, da sestavni del življenja sestavlja tišina. Tista blaga, ki pomirja, rojeva nove sanje, usmerja na nove poti. Tišina, ki se predihava in me polni s kisikom življenja.

Tišina je opoj čarobnega dotika, tako nevidnega duha, ki razume dušo in jo polni s svojo čarobnostjo.

Čarobne misli o tišini za tiste dni, ko boste svoj navdih iskali samo znotraj sebe. Za tiste dni, ko boste vedeli, da se vaš osebni razvoj vije le preko vaših občutkev in vas ponese v osebno rast skozi tišino, tako zaželjeno spremljeavlko umirjenega človeka.

Ostanite v miru in uživajte v tišini življenja

Ko tišina veliko govori

Nekateri od nas se zelo bojijo tišine, kajti v tišini spregovorijo naše misli, pred katerimi ne moremo zbežati. Ni radirke, ki bi izbrisala močna sporočila naših misli.

Ampak tišina je tista, ki razkriva, kakšna oseba si, ko si popolnoma sam s seboj.

V tišini je vsaka misel glasna. Zato ni odvečmisli pozitivno.

Nemirni ljudje s svojimi mislimi

V vsaki tišini najdeš misli, ki ti povedo, kdo si, ko si popolnoma sam. Negativna sporočila nam sporočajo, da je čas, da nekaj spremenimo, kajti živeti v popolni neharmoniji je sila težko.

Nositi breme negativnih misli je zelo težko. Vsaka negativna misel rodi novo negativno sporočilo. Če se ne zavedamo takšnega toka misli, lahko več časa ostanemo ujeti v tem krogu. Naše misli so negativne,
naše počutje pa sila neprijetno.

Starejša, kot postajem, vse bolj si želim, da obmolknejo
glasni glasovi sveta in me nežno objame tišina mojega notranjega miru.


Srečni ljudje v svojih mislih

Nekaj najlepšega je, ko so v popolni tišini naše misli povsem pozitivne. Ko greš v svojo tišino z namenom, da srečaš svojo najlepšo plat življenja – svojo notranjo zadovoljstvo. Sreča je sestavljena iz naših misli. Srečen človek se zaveda svojega smisla, zato svoj svet besed neguje vsakodnevno in se zavedno osredotoča na najlepše stvari življenja.

SREČNI LJUDJE lahko v tišini vzdržijo sami s seboj. V tišin lahko občudujejo vso lepoto

SREČNI LJUDJE lahko v tišini vzdržijo sami s seboj. V tišin lahko občudujejo vso lepoto življenja. Tišina je sveti prostor, kjer ljudje najdejo največjo moč svojega obstoja.


Kako iz negativnih misli v pozitivne

Ko spoznaš svoj nemirni svet misli, se lahko počasi odločiš za spremembo. V pomoč so ti lahko razne knjige, članke, najboljše med vsem pa so lahko prav afirmacije in razne misli. Kajti misli, ki so prijetne dobro vplivajo na nas in si jih lahko zapomnimo.

Ko misel v nas sproži prijetno vibracijo, jo lahko usvojimo. Dovolimo ji, da nas spreminja. Dovolimo ji, da poztivno vpliva na nas.

Ko obmolknejo glasovi. Misli o tišini

KO OBMOLKNEJO GLASOVI, ko se sprosti moje telo, me objame TIŠINA, tista prava, ki v meni porodi najlepše občutke, eno samo srečo in radost.


Afirmacije so izjave, ki jih ponavljamo redno in vsak dan. Afirmacije o tišini, bodo spreminjale vaš nemirni svet, v pozitivni. Vaše strahove, v moč. Vašo nesrečo v srečo.

Tišina - lepe misli o miru in tišini. Pozitivne misli Nastja Klevže

TIŠINA – za vsak trenutek tega veličastnega obstoja sem HVALEŽNA.


Biti obkrožen s pozitivnimi mislimi – to je moj svet. In takrat še vsaka tišina, ki je bila prej nemirna postane prijetna. In vsak tišina, ki prinese nova spoznanja, da moč, da zmagujem in premagujem ovire in vedno znaova njadem smisel svojega življenja.

NAJLEPŠE MISLI O TIŠINI IN AFIRMACIJE


Da bi živeli srečno, si moramo urediti svoj notranji svet. Živeti v popolni harmoniji s svojimi čustvi in uživati vso radost tega življenja je nadvse dragoceno darilo življenja.

Ko ustvariš življenje, kot si ga želiš, ugotoviš, da je to povsem miren svet. Svet, v katerem se izražamo skozi svoje misli. Zato je vrednost umirjenega mišljenja tako pomembna.

Vsaka misel, ki izhaja iz zavestnega življenja, ustvarja naše prihodnje življenje. V miru človek izraža vsa svoja osvojena znanja, razumevanje življenja, predvsem pa moč preteklih izkušenj.

Oaza miru. Misli o miru in tišini.

SVETA tišina je moja največja oaza miru.


Slišati v tišini najlepši glas

Ko v tišini zaslišiš najlepši glas, postane poslušanje tišine nekaj zelo prijetnega. Postane nekaj smaomevnega, ko se po vseh viharjih umikamo v svojo oazu miru in sreče.

Velja, da so srečni ljudje umirjeni in tihi. S svojo milino lahko izražajo svojo notranjo urejenost in moč.

Tišina je prostor za ustvarjanje veliko novih sanj. Tišina je prostor za sproščen vdih in izdih. Umirjeno dihanje poveča strpnost in zmanjša stres.

Vsaka tišina zmore preobraziti bolečino v nov zagon za osebno rast.

Na koncu vseh razburjen, slabih izkušenj vedno iščem svojo moč v tišini. To je moč tišine.

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 01/02/2024