Čudovita oseba si – ali se tega zavedaš? Ali verjameš v to trditev? Da si prav ti čudovita oseba?

 

Čudovito je slišati, ko ljudje v tebi vidijo nekaj čudovitega. Še boljši je občutek, ko v tebi to čudovito prebudijo.

Nastja Klevže
Avtor, Pozitivne Misli

Preberi, zakja to trdim:

Čudovita oseba si, ker ta trenutek

– te ima nekdo rad
– je nekdo zelo ponosen nate
– nekdo misli nate
– nekdo skrbi zate – te nekdo pogreša
– se želi nekdo pogovarjati s teboj
– si nekdo želi, da nisi v težavah
– ti je nekdo hvaležen za pomoč
– te nekdo želi držati za roko
– ti nekdo želi, da bo vse dobro
– si nekdo želi, da si srečen/a
– si nekdo želi, da ga najdeš – nekdo slavi tvoj uspeh
– ti nekdo želi podariti darilo
– nekdo verjame, da si zanj darilo
– te nekdo ljubi
– nekdo občuduje tvojo moč
– nekdo misli nate in se smehlja
– nekdo potrebuje tvojo ramo
– ti nekdo želi lep dan

Čudovita oseba si - misli o življenju -nastja klevže
Čudovita oseba si – misli o življenju

V tem hitrem svetu, kjer se vse iz dneva v dan hitro odvija, kjer se stvari prej zaključijo, kot začnejo, kjer veliko izgubimo, preden sploh dobimo, so sporočila, ki sežejo do srca in vlivajo ljudem moč, upanje res pravi blagoslov.

Vsako sporočilo nosi določene občutke

Vsak od nas se kdaj v življenju najde na robu stiske, obupa in žalosti. Ko se počuti izigrano, ponižano ali izgubljeno. Takrat v svojem svetu ne najdeš prav ničesar dobrega. In veliko srečo imaš, če ravno v tem času naletiš na osebo, ki bo s svojo bližino in s svojo besedo v tebi prebudila žarek upanja za nek nov začetek.

Sama rada opazujem in opisujem v ljudeh, kar vidim, da premorejo dobrega in lepega. Ko jih opišem, jih opišem s pozitivnimi lastnostmi, ki jih morda sami ne vidijo. In kaj je najlepše?

Najlepši je tisti žarek, ki zasije iz žalostnih oči. Tisti nasmeh, ki ga človek spet dobi na obraz. Nobena beseda ni tako težka, da se je ne bi dalo izgovoriti.


Zakaj živeti s pozitivnimi sporočili

Zame so pozitivna sporočila povratna informacija. Ali krajše, kar daš, to dobiš.
Še nikoli se nisem počutila slabo, ko sem nekomu povedala, kaj lepega. Dobro pa vem, da sem obžalovala, kakšen svoj stavek, ki se je rodil iz namenov, ki niso bili najsvetlejši.

Iz tega sem se naučila, da tudi v negativnem pogovoru, se raje zaustavim. Malo povlečem vase in potem lahko spet nadaljujem z besedami iz srca.

Ni res, da samo srečni in zadovoljni ljudje lahko delijo tople besede. Prav tisti, ki sami niso zadovoljni, naj poskusijo v drugem videti nekaj lepega. Nekaj dobrega in nekaj posebnega, kajti vsa ta pozitivnost, te pozitivne lastnosti bodo hkrati zagorele tudi v vas.


Tukaj smo, da se učimo in spreminjamo

Vsi smo tukaj zato, da nekaj doživimo. Da se nekaj naučimo, spremenimo in sprejmemo. Sama sem zavestno sprejela pozitivnost, kar pomeni, da prav vsak dan iz svojih izkušenj luščim, izbiram in počasi spreminjam.

Napisala, prebrala in objavila sem na tisoče lepih sporočil, ki prebujajo zavest in dobro počutje v mnogih od vas. Zavedam se, da tako te lepe misli potujejo do vas. Nekatere vam spreminjajo trenutke življenja, nekatere pa so tako močne, da so vam v pomoč pri veliko večjih odločitvah, kot je trenutek.

Zapomni si moje sporočilo

Čudovita oseba si. Zapomni si to. In vedno znova se vračaj na to misel. Še posebej takrat, ko boš z drugimi prišel v konflikt. Takrat, ko boš bil bitke z močnejšimi od sebe, tistimi, ki so te vedno pohodili. Tisti, ki so ti z besedami jemali vso lepoto. Takrat se spomni teh mojih besed – ČUDOVITA OSEBA SI.

Nastja

Zadnja posodobitev 04/02/2024