Ženske imajo v resnici samo dva problema: – preveč kilogramov in bivše fante.. ne glede na to, koliko se trudijo, se jim eni in drugi vedno vračajo.

Včasih se mi zdi bivši partner, kar bolezen žensk. Kot da ženske preveč rade pozabijo, zakaj je bivši partner postal bivši. Kar veliko pridevnikov je krasilo njegovo ime… Pa je kasneje res tako težko odpustiti, pozabiti in stopiti korak naprej?

Za vsako izgubo prekomerno teže potrebujemo čas. Potrebujemo spremembo načina življenja, spremembo prehranjevanja. Potrebujemo gibanje, načrt zdrave prehrane, če želimo spremeniti nezdrav način prehranjevanja. Zato potrebujemo čas…. Rezultati se kmalu pokažejo, a za uspeh je potreben čas… Vztrajnost.

Podobno je tudi pri razvezi. Če nekoga ne preboliš, si ne vzameš čas zase, da spet začneš lepo v miru živeti, da se začneš ljubiti, nisi na dobri poti k spremembi.

Torej, če imate težave ali z bivšim partnerjem ali z odvečnimi kilogrami, se prenehajte vrteti v krogu, zavihajte rokave, naredite načrte in se začniste ukvarjati s seboj. Življenje je vaše.

Ženske imajo v resnici samo dva problema preveč kilogramov in bivše fante.