Kako prepoznate da ON, ni Pravi

Na začetku veze so velikodušni, skrbni in polni komplimentov namenjeni ženski, katero so si izbrali. Ko pa si “žrtev” privežejo nase,odkrivajo svojo težko, manipulativno in včasih tudi nasilno stran značaja.

Nekaj znakov vedenja,kateri vam nakažejo, da je vaš partner nekdo, ki bi se ga morali izogniti:

1. Če je odvisen od opiatov. Namreč, s svojimi odvisnostmi, ljudje pogosto skušajo zatreti slabe občutke, ki jih ne morejo obvladati, kot je npr. depresija. Ko se pod vplivom drog, so videti sproščeni, ampak, takoj ko je trezen, njegove težave pridejo na dan.

2. Kadar je pod vplivom alkohola in drog postane nasilen ….. Potem ko se ozavesti, prigovarja, da to ni bil Pravi on in da ne ve, kaj mu je bilo, ter, da se ničesar ne spomni. Ne poslušajte njegovih praznih obljub, da se to ne bo ponovilo, temveč,m zbežite čim prej!

3. Nagnjen je laganju o pomebnih stvareh. Npr. o svojem delu ali odnosi z drugimi, ali da reče, da je šel po časopis, pa je v resnici bil na kavi … S takšno osebo neboste nikoli vedeli kje ste, ker nima občutka za realnost.

4. Ženska oseba, ga pokliče ob enih zjutraj, vi mu pokažete, da ste ljubosumni, on pa vas zmerja, da ste nori, smešni ali paranoični. To je povsem jasno, da vas ne jemlje resno, in da mu je vseeno, kako se počutite vi.

5. Moški, ki je vedno prijazen, z vsemi se razume in v z vsem je zadovoljen. Pravzaprav se, tak tip človeka, skriva za masko in vprašanje časa je, kdaj bo eksplodiral. Resnični moški, ima vrline in napake, katerih se zaveda in jih ne zanika.

6. Če ugotovite, da v njegovem življenju nima prijateljev, in da tudi s svojo družino nima odnosa, bi vas moralo zaskrbeti. Lahko, da vam bo laskal, da ste prav vi , prvi in edini človek, ki ga ljubi. Pravzapr je težko verjeti, da ima tak moški, sploh koga rad.

nesrečna_ljubezen-1