Domov / Galerija – Nastja / Mali koraki za velik cilj

Mali koraki za velik cilj

Hvala “ekipi” Mali koraki za veliki cilj. Že njihov namen je bil dober, a dosežen cilj veliko večji, kot so si ga najbrž sploh lahko zamislili. Ne samo, da so zbirali sredstva za pomoč nam bolnikom, temveč jim  gre tudi zahvala, da bodo ljudje spoznali bolezen, ki prizadene majhno število ljudi in se imenuje cistična fibroza.

Nekateri smo prvič lahko predstavili svoje zgodbe, prvič smo lahko govorili o resnosti in težavah, ki nam jih povzroča bolezen. Z njihovo pomočjo nam je uspelo, kar smo si leta in leta prizadevali – to je, da nas nekdo opazi in da širša javnost spozna bolezen. Da jo dodobra spoznajo tudi tam, kjer bi jo že zdavnaj morali poznati.

Nastja Klevže

Nekaj utrinkov in podpore dobrih ljudih v akciji Mali koraki za velik cilj.

 

 

 

 

Preskoči na orodno vrstico

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri