ponedeljek , marec 18 2019
Domov / Novo leto in Božič ? / Srečno novo leto

Srečno novo leto

Tole voščilo pa za vse moje najdražje prijatelje.

Čas okoli novega lete je čas, ko ljudje pišemo svoje novoletne zaobljube. Tudi jaz sem zapisala svoje. Moje so takšne, da mi jih vsako leto uspe uresničiti. Zaka? Zato, ker so del mene, del mojih želja in mojih vrednot.

Z leti sem spoznala, da ljudem ne uspe uresničiti svojih novoletnih zaobljub. Zakaj jim ne uspe?

Želje in zaobljube so takšne, da nimajo prave vrednosti. Ko slišim” shujšal/a bom”, me kar zmrazi. Takšna želja je lahko le način življenja. Če ga ne živiš že ta trenutek, potem ne vidim, da bi bila to želja, ki bi delovala po novem letu. Smiselno si mi  zdi, da obljubiš sebi, da se bom trudila spoštovati in skrbeti za svoje telo. Da bom z njim prijazna, zadovoljna … Za vsako veliko spremembo je potreben svoj čas. Tole je le ena od praznih obljub, ki v letu največkrat ostane zapisana na papir, a neuresničena.

Če svojega življenja ne polniš z vrednotami, in si nalagaš le prazne zaobljube, si prazna oseba. Če boste svoje zaobljube postavili tako, da vam bodo blizu in vas bodo osrečevale, boste z leti manj pisali in več doživeli. Srečna oseba boste skozi celo leto.

Spodaj prilagam voščilo v obliki filma. Naj vas zabava in popelje v novo leto.
Nastja

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

Poglej še

Misel za ženske

Vsaka ženska si zasluži, da se jo spoštuje in ceni. Svet brez žensk ne bi …

Dodaj odgovor

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri