ponedeljek , oktober 22 2018
Novičke

Slon

Slon v mnogih kulturah, simbolizira moč in ugled. Kot Talisman, pa slon, prinaša izboljšave na vseh življenjkih področjih, posebno v sferi zdravja. Moč, ki izhaja iz tega simbola je dobro znana v Indiji in na Kitajskem.

Slon_simbol-1

Vse pogosteje se ljudje v Evropi odločajo, da za svojega “zaščitnika” izberejo  figuro Slona.Če ženske, ki imajo težavo z zanositvijo, nosijo amulet slona, ali imajo dekor slona v spalnici, lahko kmalu uresničijo  željo po potomstvu.

 

Poglej še

Lepa misel je trik za srečno življenje

Ko pristaneš na razpotju, začutiš željo po tem, da bi postal srečen. V nenehnem iskanju …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri