torek , marec 26 2019
Domov / Kolumne ✍ / Pozdravljeno, božično drevo ??

Pozdravljeno, božično drevo ??

Danes je dan, ko bodo smrečice dočakale svoj trenutek …?  ?

Sama se jih neskončno veselim. Svojo bom krasila v družbi nečakov in gotovo bo to trenutek, ki bo se za vedno vtisnil v njun spomin.

Tudi zame bo današnji dan nekaj posebnega. Obožujem božič. Iz nekih globokih čustev in razlogov.
Že zjutraj sem se zahvalila in bila hvaležna, da je to še en božič, ki ga bom lahko preživela. Da bodo ob meni ljudje, ki jih imam neizmerno rada. Moja družina. Moje prijateljice. Moja nečaka, njune razigrane očke. Moja psa, ki bosta prav tako deležna svojega trenutka …

Torej, še en božič zavit v čustva moje družine in našega skupnega potovanja v tem življenju. Zame je ravno v tem  BOŽIČNI ČAR in zato ga tako nestrpno čakam. Kaj druga s časoma ni več tako pomembno … ?

BOŽIČ je …

Nastja K.

Božični okraski

Poglej še

Zdaj je čas, ko vsaka lučka sveti posebej zate

Zdaj je čas, ko vsaka lučka sveti posebej zate. Božič naj ti bo najlepši čas …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri