nedelja , december 16 2018
Novičke
Domov / Kolumne ✍ / Nikoli ne poskusite biti, kar niste, zaradi njega

Nikoli ne poskusite biti, kar niste, zaradi njega

Nikoli ne poskusite biti, kar niste

 

Nikoli ne poskusite biti, kar niste. Če ni srečen z vami takšnimi kot vi ste, je očitno to, da vam ni namenjen. Čas vam bo prinesel nekoga, ki bo v vas videl najbolje kar ste in  ne bo  vas preoblikoval s svojimi merili. Kajti to, deluje le kratkoročno.

Nikoli ne poskusite biti, kar niste

Če ga malenkosti lahko pripeljejo tako daleč, da vam občasno grozi s končanjem odnosa, ga pustite naj odide. V vsaki vezi obstajajo nerazumevanja in problemi, a , če  ni pripravljen se pogovarjati o njih, da bi izboljšal vajin odnos, pomeni, da niti ne ve kaj je veza. Če pričakuje, da se boste z vsem strinjali z njim, ga pošljite v osnovno šolo, da si najde sebi enake.

 

Poglej še

Utrujenost je del mojega življenja – Utrujenost pri kronično bolnih

Utrujenost je del mojega življenja. Kronično bolni ljudje se s to “stisko” lahko srečujemo vsak …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri