ponedeljek , marec 18 2019
Domov / Novo leto in Božič ? / Najlepši božični čas – video

Najlepši božični čas – video

Video o božiču je nastal z globokim razumevanjem tega, kar nosim v srcu. Nosi vsak od nas. Blišču decembrskih lučk se res ne morem upreti.

Vsak v sebi nosi košček čarobnega božiča, katerih note prihajajo iz otroštva.

Božič pusti v nas sledi. Nevidne in z leti vedno bolj razumljive. Če so spomini na božiče iz otroštva nepozabni, potem bomo celo življenje hrepeneli po teh nepozabnih občutkih.

Po spominih, ki so nam se za vedno zapisali v srce. Po preprostih darilih, po dišečih pomarančah, po drevescih in starinskih okraskih.

Nič manj lep božič v tem času ni za naše otroke. Tudi otroci hrepenijo po tem večeru, ne samo po darilih, temveč tudi po toplini okolja in najbližjih, s katerimi živijo. Pričarajmo jim božič, da bodo tudi nekoč sami imeli skromne, a hkrati bogate spomine. Da bodo z občutki topline pripadnosti rasli v tople osebe.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

Poglej še

Misel za ženske

Vsaka ženska si zasluži, da se jo spoštuje in ceni. Svet brez žensk ne bi …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri