ponedeljek , marec 18 2019
Domov / Kolumne ✍ / POZITIVČICE

POZITIVČICE

POZITIVČICE –

Tisto, kar prihaja iz srca in je moja izkušnja kratkomalo v skupku imenujem Pozitivčica.
Kratka, topla misel, ki vam bo ogrela dušo in vas spomnila, da se vedno da, če želite…
Življenje ni nemogoča pesem, življenje je dobra priložnost, ki se po lepoti nekako kaže nazven, kar znotraj zori in kali.. Misli imajo veliko moč in glavno vlogo v našem življenju. Sami lahko izberemo katere so za nas boljše. So kakor oblačila, lahko so udobna ali pa zelo tesna. Lahko se z njimi počutimo dobro ali pa neugodno.
Moje Pozitrivčice so narejene po mojih čustvih in oblikovane kot jih zmorem sama oblikovati. Karkoli se pojavi na njih mora biti zanimivo, resnično, zaupljivo… Pozitivčica mora imeti moč, da vam, podari elan, ki ga potrebujete, da se lahko spet kot jadrnica obrnete v pravo smer. Veste, da jadrnice jadrajo tudi proti vetru in ne le z vetrom? Tudi vaše lastno življenje mora kdaj pa kdaj stopati proti vetru, da zmorete močnejši videti ta svet.

Želim vam, da se lepo počutite s Pozitivčicami. Nekatere so narejene tako, da jih lahko nastavite kot računalniško ozadje. Upam, da bodo kmalu dosegle svojo tiskarsko pot, takšne, ki jih boste lahko držali v rokah in vam bodo svetile kot majhne kresnice, takrat, ko boste začutili, da potrebujete nekaj več…

Naj vas Pozitivčice navdihujejo vsak dan in naj vas ob enem opominjajo,
kako posebni ste in kako lepo je živeti.

Pozitivčice so narejene z veliko čiste energije, in predvsem iz moje ljubezni… za vas, za nas…. Vsi, ki me poznajo vam lahko to potrdijo.. Prav živim zanje..
Nastja Klevže

Pozitivčice-2

Poglej še

Pomembno je, da si zase vzameš čas

Vsak dan je pomemben. Vsak trenutek je pomemben. Vsak občutek je prav tako pomemben. Ko …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri